Ugrás a tartalomhoz

[OFFICIAL] S/S Terror Mafia Flats 13


Ajánlott témák

fejlec_terror.png.c15cc8fdf95defe824735106c27a9042.png


image.thumb.png.dc64ee5cf5ac3869c7fa20483982990d.png 

Dél Los Santos egyik legnagyobb sureño bandája, a Forum Drive és a Carson Avenue kereszteződésében található. Főleg mexikói-amerikai, tizenhat és huszonhárom év közötti fiatalok alkotják a szervezetet. A Terror Mafia Flats 13 története egészen az 1990-es évekig nyúlik vissza, az akkoriban még erősen a feketék által lakta környéken többnyire csak a Casa Cristina adott lehetőséget a mexikói felmenőkkel rendelkező családoknak a lakhatásra. Főleg alsóbb osztálybeli munkás családok lakták a helyet, a fiatalok számára kevés lehetőséggel bíró környéken leginkább a kábítószer kereskedelem, betörések, és rablások nyújtották a főbb bevételi forrásokat. 
Ezekben az időkben rengeteg támadás érte őket, ez főként a szervezetlenségüknek volt köszönhető.

A kényszer hatására végül a tömbben lakó fiatalok elkezdtek együtt működni, és megvédeni egymást. Az eleinte név nélkül futó társaság egyre nagyobb sikerrel kezdte el kiszorítani idővel a rivális bandákat a környékükről. Félelmet nem ismerve kezdtek el betörni az általuk megfigyelt bandáknak a raktáraiba, és otthonaikba, ezzel valamilyen szinten "terror"-ban tartva azokat akik ujjat mertek húzni velük. Támadásaik, és a La Eme felé mutatott tiszteletük miatt került rájuk végül a TERROR MAFIA megnevezés. 

 

Ahogy a város ezen felében elkezdődtek a további bevándorlók betelepítése, úgy a szervezet is egyre erősebb lett. A növekvő és nagyobb területet magába foglaló TMF13-ra végül a Los Santos-i Seriff hivatal is felfigyelt. Hamar a célkeresztjükbe kerültek, az 1995-ig tartó első aranykorszaknak végül az LSSD vetett végett. 
Az 1995-ös letartóztatások alatt több ismert Terror Mafia Flats 13 tagot is lelőttek, vagy letartóztattak. Szinte a semmiből kellett újból felépíteniük az addig megszerzett tiszteletüket a környéken. 
A megfogyatkozott létszámuknak köszönhetően a területük jelentős részét elvesztették, más bandák betelepülésével kellett szembenézniük. 
Csak a kétezres éveknek a környékén sikerült magukat újból olyan szintre eljuttatni, hogy erős és biztos alapon álljanak meg. Ekkora már a La Emével is erősebb kapcsolatot ápolva végül stabilan megtudták tartani a területüket, és ismét a környék egyik legnagyobb kábítószer kereskedelemmel foglalkozó szervezete lett. 

2010-2020-as évek alatt a TMF13 létszáma és területe folyamatos változásokon ment át, a véres bandaháborúk és a letartóztatások nem kímélték a bandát. A régi szokásokat követő tagok kikopásával a szervezet is változásokon ment át. Az addig mások felé kevésbé nyitó társaság rájött, hogy a békével sokkal jobban járnak. Meggyőzve néhány a szomszédságban lévő bandát tűzszünetet tartva lenyugodtak a kedélyek Davis-en. Második aranykorszakát élve a TMF13 eladásai az egekben voltak, békéjüknek végül egy rosszul elsült üzletelés vetett véget aminek következményében újból elindultak a rivalizálások. 

2021 - napjainkig, a szervezet az utcáról szerzett infó alapján készült egy traphouse kirablására. A felfegyverzett társaságot végül egy csapda várta, ahol három TMF13 tagot megöltek, és kettő másikat letartóztattak a későbbiekben. Carlos "Spooky" Mendez kiesésével, és Miguel "Slim" Gutierrez halálával újabb mélypontjára kerültek. Mára a banda egykori területei nagy részét elvesztette, a tinédzserek felé mutatott csillogással, és hamis példamutatással próbálja toborozni újból azokat akik erősíteni tudnák a szekciójukat. 

 


image.thumb.png.15efd6202d866fbb62eae33b33c21e28.png
 

 

OOC rész

Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezek már a szerepjátékok világában, amely alatt számos projektet vezethettem. Szerencsésnek mondhatom magam amiért ez idő alatt, rengeteg olyan játékost ismerhettem meg akikkel nagyszerű perceket tölthettem el a különböző szervereken, különböző projektekben. Mindig a valós szerepjáték követését részesítettem előnyben, emiatt a kezemben futó frakciók kivétel nélkül valódi infókat összegyűjtve kerültek létrehozásra, és vezetésre. 
Ismertebb projektek amik általam és baráti társaságaim által kerültek be erre, és más szerverre. 
- Az Octans megnyitásakor az egyik kitalálója voltam a Dirty Bandits 1%-er MC-nek, egészen a leadásig jó visszajelzések érkeztek a frakcióval kapcsolatban. 
- DBMC leadását követően került létrehozásra a szerveren a Los Canallas 1%-er MC, valamint az S/S Jamestown Crazy Boys 13 projekt. Mindkettő frakciónál elmondhatom, hogy sikerült olyan embereket beépítenünk a frakcióba akiket korábban nem ismertünk, és remek hangulatot tudtunk kialakítani. 
- Jelenleg a Onerp szerveren viszünk egy szintén sureno szervezetet W/S Vespucci Flats 13 néven. 

Az eddigi felméréseim alapján kijelenthetem, hogy a projektünk körülbelül 10 fős létszám környékén tudna elindulni. (Természetesen ez a szám változhat fel - le, ahogy közeledik a szerver megnyitása) Ebbe a létszámba vegyesen vennének részt olyanok akik a bandatagjait, és local tagként játszanák el az általuk kitalált szerepeket. 
Mivel ekkora létszámban nem lehetséges a külön "rangok" kialakítása, és megszervezése. Valamint ehhez a fajta szerepjáték típushoz nem is igazán szokás ezeket létrehozni, ezért a nyitást követően a karakterek előtörténete és kitalált vezetése alapján kerülne eldöntésre, hogy kik foglalkoznának a kábítószerek eladásával, és az egyéb feladatok ellátásával. 

A projekt ismertetése pár összefoglaló mondatban.

Főleg mexikói-amerikai fiatalok bőrébe bújó sureno banda. Modernebb, fiatalosabb felfogásban (ergo nem elvárt a szokásos chicano szerepjáték). Más bandák kirablásával, és betörésekkel foglalkozva keresné a szervezet a bevételét. 

Elvárásaink, és kéréseink a Faction Team-mel szemben, valamint másoktól. 

Többször is láttuk és tapasztaltuk milyen eredményeket szül az, ha olyan frakciók kerülnek elfogadásra ahol kevés tapasztalattal rendelkeznek a vezetők és a tagok is egyaránt. Nem szeretnénk részesei lenni az állandó oda-vissza menő lövöldözéseknek. Tisztában vagyunk vele, hogy ez része ennek a kultúrának. Viszont elképesztően demotiváló tud lenni amikor egy RP közben megjelennek mások és megszakítva mindent követ egy X perces kórházi idő.. 

Egyedi igényeink nincsenek amik nem ismerjük a szervernek az alapjait, és lehetőségeit.

 


Juan 2024
 

 

 

 

Szerkesztve Lejó által
  • Tetszik 8
  • Köszönöm 2
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

image.png


Kedves Pályázó!
Örömmel értesítelek, hogy a pályázatod elfogadásra került a Frakció Team megbeszélését követően. A következő lépés a szóbeli meghallgatás lesz
, melyet az OctansV Discordján tartunk meg. Az alábbi időpontokat határoztuk meg a szóbeli megbeszéléseknek:

  • 01.08
  • 01.13
  • 01.14

Minden szóbeli megbeszélés 19:00-kor kezdődik.
Kérlek jelezz vissza hozzászólás formájában, hogy mely időpont lenne számodra megfelelő
. Ha egyik dátum se ideális számodra, az OctansV Discord szerveren a nyiss-egy-ticketet szobában a Frakció Menedzsment menüpontra kattintva jelezheted felénk.
Még egyszer gratulálunk a sikeres pályázáshoz és várjuk a visszajelzésed
!

OctansV
Frakció Team

Szerkesztve Lejó által
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Kedves Projekttagok! 

Először is szeretném megköszönni a bizalmat, és hogy a pályázat továbbjutott a szóbeli fordulóba. Sajnos későn vettem észre a kommentet, ezért a mai meghallgatásról nem volt információm. Csütörtöktől (01.11) jövőhét keddig (01.16.) külföldön fogok tartózkodni. Habár a laptopom nálam lesz, az internetelérés még kétséges. Amennyiben tennétek egy kivételt ebben az esetben, és kérésemre átcsúsztathatnánk a megbeszélést a jövőhétre akkor hálás lennék érte. 

Előre is köszönöm, baráti öleléssel. 
Dr. Juan

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

image.png


 

Szia!

Köszönjük a gyors válaszod, már fel is írtunk titeket akkor 01.18. 19:00-ra. Amennyiben nem alkalmas az időpont kérlek még igyekezzetek előtte jelezni vagy úgy, hogy @Morcsog-nak vagy nekem küldtök egy PM-et Discordon vagy esetleg itt hozzászólásban. Minden meghallgatás 19:00-tól kezdődik ezért kérlek addigra jelenjetek meg az OctansV Discordján az Adminisztrátor csapat várójában. A meghallgatáson a pályázatodból az összes személy részt vehet, ugyanakkor szeretnélek megkérni titeket arra, hogy törekedjetek a résztvevő személyek számát redukálni egy picit.

OctansV,
Frakció Team

Szerkesztve Lejó által
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Lejó megváltoztatta a címet a következőre: [OFFICIAL] S/S Terror Mafia Flats 13
  • Morcsog lezárta ezt témát
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...