Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - James D Dante

Oldalak: 1
1
Elutasított frakciópályázatok / [MAFFIA - Cartell] Norte del Valle Cartel
« Dátum: 2020. Július 20. - 17:25:56 »
Rólam:
Sándor Balázsnak hívnak, Győrtől körülbelül 10 km-re élek egy faluban. Júliusban töltöttem a 17. életévemet. Jelenleg rendvédelmi szakon, középiskola 11. osztályában végzem tanulmányaimat. Hobbijaim közé tartozik a mindennapi testmozgás, illetve a horgászat, és a gitározás. Ezenkívül persze a gépezést sem hagyhatom ki. Körülbelül 5-6 éve MTA-zok, azon belül RP-zek. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem. Szerencsésnek mondhatom magam, mivel szinte az összes frakciót kipróbálhattam, némelyiket alleaderként/leaderként is. Szeretnék egy olyan illegális frakciót létrehozni, amely mindig a legjobb tudása szerint RP-zik, és minden helyzetben megállja a helyét. Ezentúl természetesen szeretném megtartani az egyensúlyt a frakción belül az élmény gazdag játék és a fegyelem közt.
Alleaderről:
Mészáros Tamásnak hívnak, 15 éves vagyok. Sopronban lakok. Körülbelül 6 éve játszok RP szervereken. Pályafutásom alatt én is rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a frakciókban, és az RP világában. Ezenkívül rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a Leaderség terén is. Ezekmellett 3 éve kézilabdázok. Szeptemberben kezdem a 10. osztályt. A tervem a frakcióval ugyan az mint Balázsnak. Egy normális közösséget létrehozni a frakcióban, és megteremteni a mindennapos RP-ket.
A frakcióba csatlakozó tagokról:
Ezenkívül 3-4 ember jönne velünk a frakcióba. Név szerint George D Dante, Jhon D Dante, Peter D Dante, és Matteo D Dante.
Cartell létrejötte, feladatai:
A Norte del Valle Cartel (NVC) a 90-es évek második felében szerzett hírnevet. Ez annak volt köszönhető hogy ekkor a másik két Kolumbiai Cartell eltűnt a süllyesztőben. A szervezet főként kábítószer kereskedelemmel foglalkozik. A Cartell a régebbi Cali Cartell bizonyos vezetőiből jött létre, akik nem egyeztek bele a Kolumbiai kormány által kibocsájtott, a letartóztatásukra kiszabott egyezménybe. A Cartell Illegális részében főként drogok/kábítószerek terjesztésével foglalkozik. Legális részről pedig egy egyszerű Hotel tulajdonosnak álcázzák magukat, és ott üzletekkel mosnak pénzt.
Szerepkörök a frakción belül (Rangok):
-Nem beavatott rangok: Ezekből több fajta is lenne, választásnak megfelelően. Ezek a Biztonsági őr, illetve a Recepciós, és a Pultos rangok lennének.
-Guardia: Ő lenne a Hotel biztonsági őre. Munka köre a Hotel, és annak területének felügyelése.
-Recepcionista: Magyarul Recepciós. Ő fogadná a Hotelbe érkező vendégeket, nála lehetne szobákat bérelni.
-Barman: Pultosként a feladata a Hotel bárjába érkező emberek kiszolgálása lenne.
-Beavatott rangok: Beavatott rangokon lévőknek egyre nehezebb lenne a ranglistán való feljebb kerülés/bent maradás.
-Soldado: Azaz Katona. Újoncnak számít a beavatottak között, csak a kisebb, rá bízott illegális feladatokat végezheti el. Ezekenkívül nagyobb rangúak engedélyével részt vehet egy-egy nagyobb akción, mint megfigyelő.
-Diseminación: Terjesztőként a feladata a drogok/kábítószerek eladása.
-Conductor: Magyarul Vezető. Ő felel a beavatottakért. Ezen rangú emberekből előszőr 1, későbbiekben 2 ember lenne a frakcióban.
-Adquisitivo: Beszerző. Ő felel a fegyverek, és az eladásra kívánt kábítószerek beszerzéséért.
-Sicario: Bérgyilkos, fel lehetne bérelni bizonyos emberek meg gyilkolására. E szerep körbe maximum 3 ember lehet egyszerre.
-Veterano: Veterán. Régebb óta a Cartell megtisztelt tagja.
-Pequeno Jefe: Azaz Kis-Főnök. A Vezető jobb keze. Ő felel a Vezető rangúaktól egészen a Veteránokig.
-Jefe: Magyarul Főnök. Ő a Cartell vezetője, csak a Beszerzői rangtól ismerik a Cartell tagjai.
A frakció Illegális/Legális része:
Legális részében egy Hotel tulajdonosként szereznénk főként legálisan pénzt. Gondolok ezalatt bulik tartására, ahol a Bárból/belépőkből jönne pénz. Ezalatt pedig egy kis Illegális pénz szerzés is jöhetne szóba, mint például a buli alatti kábitószer kereskedelem.
Illegális részében pedig főként drog/kábítószer kereskedelemmel foglalkoznánk. Ezekmellett kisebb fegyverkereskedelmekkel is foglalkoznánk.
Fejlesztési ötleteink a frakció felé:
Mint feljebb írtam, a Hotelben lennének Recepciósok, akik szobákat adnának ki. Ehhez az kellene, hogy a Hotelben legyen pár szoba, amelyet 12/24/48 órára lehetne bérelni.
Tagfelvétel:
A tagfelvétel teljes mértékben IC zajlana. Miután hírdetünk egy felvételt a Hotel köreibe, az oda érkezők közül mindig az 5 legjobbat választanánk ki. Ezt a helyesírás, és az RP tudás alapján tennénk meg. Akik bekerültek nem beavatottként kezdenek, és megválaszthatják hogy biztonsági őrök, recepciósok, vagy pultosok szeretnének-e lenni.


Oldalak: 1
SimplePortal © 2020 | Fájlfeltöltés