Ugrás a tartalomhoz

Jack

Játékos
  • Hozzászólások

    66
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

  • Nyert napok száma

    1

Posztok, írta Jack

  1. Logo.png


     A WwW Karting egy családi vállalkozás, amit egy testvérpár, Torrian és Kiara Wilson, illetve unokatestvérük, Jayquan Wise üzemeltetnek. A családtagok mindig is a motorsportok szerelmesei voltak. A vállalkozásban Kiara vállalta magára az irodai munkát, míg Torrian a biznisz részt és Jayquan a karbantartói szerepet, mivel autószerelő a szakmája. A vállalkozás célja, hogy egy tökéletes kikapcsolódási lehetőséget biztosítson az érdeklődők számára. Rendszeresen szerveznek kisebb bajnokságokat, illetve előszeretettel hívnak meg más vállalkozókat is, csapatépítői célból. Konkrét nyitvatartási idő nincs - telefonos, emailes, illetve FaceFinderes foglalás alapján lehetséges a pálya használata. Ennek esetleges változása, illetve a bajnokságok szervezése, a közösségi platformokon keresztül történik.

     


     

    Jegyárak - Egyéb információk 

     

    jegy-15.pngjegy-30.png

    jegy-60.png

    A 15 perces jegy $1000.- / fő 

    A 30 perces jegy $2000.- / fő 

    A 60 perces jegy $4000.- / fő 

     

     

    Jegyvásárlásnál kedvezményekre is van lehetőség, 5 főtől 20%, 10 főtől pedig 45% kedvezményt biztosítunk. Vállalkozások esetében pedig további kedvezményekre is lehetőség van. A pálya személyzete az erre a célra készített bukósisakot biztosít minden résztvevő számára.  A pálya helyszínén lehetőség van étel és ital fogyasztásra is, amely 10 főtől ingyenes. 

     

    Étel és ital áraink:

    Coca-Cola - $5 

    Fanta - $5 

    Sprite - $5 

    Ásványvíz - $3 

     

    Szalámis szendvics - $6 

    Sonkás szendvics - $6 

    Választható pizza (Egy szelet) - $8 

     


    A Go-Kart pálya szabályzata 

     

    • Tilos a pályán és annak területén az alkohol és más tudatmódosítószerek fogyasztása! 

    • Tilos bármely nemű inzultáló viselkedés! 

    • Tilos a pálya bármely részének rongálása! 

    • A nézőknek, illetve a pályát nem használó személyeknek kötelező a gumifalon kívül tartózkodniuk! 

    • A pálya igénybevételéhez kötelező a személyigazolvány felmutatása! 

    • Fizetés utáni reklamációt nem fogadunk el!

     

    A pálya bármely szabályának megsértése esetén, a rendezők a terület elhagyására kényszeríthetik az adott személyt!

     

     


     

    Elérhetőség - Helyszín 

     

    map.png

     

     

    Tel.: Torrian Wilson: 780-705 

         Kiara Wilson: 460-947 

         Jayquan Wise: 359-267 


     

    Palya1.png

    Palya2.png

    Palya3.png

     

     

    @yungbluhd @Dante0629 @Jack

     

     

    • Tetszik 11
  2.   @kapi @Dante0629 @yungbluhd

    Idézet Jack felhasználótól.

    Az elmúlt hetek történései. 


    bujkalas2.pngbujkalas1.pngbujkalas5.png
     

    J.Pearson és barátja, B.Pothier összetűzésbe keveredtek az egyik helyi bűnszervezet vezetőivel, aminek következtében hetekig bujkáltak, miután ajtóvadászatot rendeltek el ellenük. Szinte naponta változtatták búvóhelyüket, míg nem felkeresték Pearson egyik kapcsolatát az LSPD-nél. Hosszas huzavona után, sikerült vádalkut kötniük, mely értelmében, a szolgáltatott információkért és együttműködésért cserébe a két férfi, új személyazonosságot kaphatnak, amennyiben az államügyész elfogadja kérésüket.  Miután a rendőrség megtette a szükséges lépéseket és biztonságba helyezték informátoraikat, megkezdődtek a kihallgatások. A két férfi által kapott információk segítségével, egy sikeres akció után, a rendőrségnek sikerült lecsapniuk a szervezet vezetőire. A kihallgatások, illetve tárgyalások végeztével J.Pearson és B.Pothier megkapták az együttműködésért cserébe az ígért “jutalmukat”, új személyazonosságot, és felmentették őket minden vád alól, amelyek alá, kisebb stiklikért helyezték őket.


    bujkalas3.png


    Ezután úgy döntöttek, új életet kezdenek, azonban sajnos hamarabb pokollá vált az életük, mint gondolták volna. Pár nap elteltével éppen elbúcsúzni készültek egykori barátaiktól, akik a várost szerették volna elhagyni. Őket szintén a szervezeten keresztül ismerték meg, ezért róluk, a rendőrségnek sem szolgáltattak információkat, végig segítették egymást. Azonban az említett búcsú, egy nem várt fordulatot vett. Egykori barátaik, egy elhagyatott reptérhez hívták őket, ami már önmagában gyanús volt Pearson és Pothier számára, ezért felkeresték egy régi barátukat, T.Wilsont és annak unokaöcsét, illetve egy közös ismerősüket, hogy a távolból figyeljék az eseményeket és, ha szükséges, akkor lépjenek közbe. Miután Pearson az autóban ülve észrevette, hogy Pothier hasához fegyvert szorítanak, azonnal értesítette a távolban várakozó ismerősüket, T.Wilsont. A fekete személygépjármű nagyjából tíz másodperc alatt a helyszínre ért, és a három afro-amerikai férfi lefegyverezték a Pothier hasához fegyvert szorító nőt. Ekkor Pearson kiabálni kezdett az autójában ülve, hogy el kéne valahogy hagyni a helyszínt, ám ekkor már késő volt, mivel megérkezett a nő egyik barátja is, aki szintén fel volt fegyverkezve és három fekete férfit vette célba. Rövid tárgyalás után eldördült az első lövés, amit T.Wilson unokaöcse adott le, aki a nőt vette célba, majd a nő barátja szintén tüzet nyitott és halálosan megsebesítette Pothiert, ezután a három férfi a nő barátjára nyitottak tüzet, akit szinté sikerült kiiktatniuk. Az egész egy szempillantás alatt történt, az autóban várakozó Pearson először fel sem fogta a történteket. Azonnal kipattant járművéből, majd a földre összerogyott barátjához sietett, akit egy fejlövés ért és azonnal életét vesztette. A kemény kinézetű, nagydarab, tetovált férfi ekkor mély ordításba és sírásba kezdett, azonban minél előbb el kellett hagyniuk a helyszínt. Pár kilométerrel odébb félre húzódtak, és hosszas hetek után ekkor mesélt el mindent részletesen Wilsonnak. A megtört férfi, aki csak egy új életre vágyott legjobb barátjával, ebben a pillanatban teljesen összetört. Miután elindultak hazafele, Pearson megállt az akkor bérelt apartmanjuknál ahol magához ragadta Pothier egyik pulóverét, és az autójában ülve egy levelet írt Wilsonnak, majd a lakására sietett, a levelet pedig a postaládájába dobta. Ezután Pearson a még megmaradt kábítószerét elfogyasztva, útnak indult és nem sokkal később egy oszlopnak csapódott Granger típusú terepjárójával, amelynek következtében azonnal életét vesztette. A két férfi temetésére, az elkövetkezendő napokban lesz sor, amit T.Wilson szervez nekik, hogy méltóságteljes búcsút vehessen barátaitól.  


    bujkalas6.png


     

    • Tetszik 1
    • Szomorú 2
  3. Az elmúlt hetek történései. 


    bujkalas2.pngbujkalas1.pngbujkalas5.png
     

    J.Pearson és barátja, B.Pothier összetűzésbe keveredtek az egyik helyi bűnszervezet vezetőivel, aminek következtében hetekig bujkáltak, miután hajtóvadászatot rendeltek el ellenük. Szinte naponta változtatták búvóhelyüket, míg nem felkeresték Pearson egyik kapcsolatát az LSPD-nél. Hosszas huzavona után, sikerült vádalkut kötniük, mely értelmében, a szolgáltatott információkért és együttműködésért cserébe a két férfi, új személyazonosságot kaphatnak, amennyiben az államügyész elfogadja kérésüket.  Miután a rendőrség megtette a szükséges lépéseket és biztonságba helyezték informátoraikat, megkezdődtek a kihallgatások. A két férfi által kapott információk segítségével, egy sikeres akció után, a rendőrségnek sikerült lecsapniuk a szervezet vezetőire. A kihallgatások, illetve tárgyalások végeztével J.Pearson és B.Pothier megkapták az együttműködésért cserébe az ígért “jutalmukat”, új személyazonosságot, és felmentették őket minden vád alól, amelyek alá, kisebb stiklikért helyezték őket.


    bujkalas3.png


    Ezután úgy döntöttek, új életet kezdenek, azonban sajnos hamarabb pokollá vált az életük, mint gondolták volna. Pár nap elteltével éppen elbúcsúzni készültek egykori barátaiktól, akik a várost szerették volna elhagyni. Őket szintén a szervezeten keresztül ismerték meg, ezért róluk, a rendőrségnek sem szolgáltattak információkat, végig segítették egymást. Azonban az említett búcsú, egy nem várt fordulatot vett. Egykori barátaik, egy elhagyatott reptérhez hívták őket, ami már önmagában gyanús volt Pearson és Pothier számára, ezért felkeresték egy régi barátukat, T.Wilsont és annak unokaöcsét, illetve egy közös ismerősüket, hogy a távolból figyeljék az eseményeket és, ha szükséges, akkor lépjenek közbe. Miután Pearson az autóban ülve észrevette, hogy Pothier hasához fegyvert szorítanak, azonnal értesítette a távolban várakozó ismerősüket, T.Wilsont. A fekete személygépjármű nagyjából tíz másodperc alatt a helyszínre ért, és a három afro-amerikai férfi lefegyverezték a Pothier hasához fegyvert szorító nőt. Ekkor Pearson kiabálni kezdett az autójában ülve, hogy el kéne valahogy hagyni a helyszínt, ám ekkor már késő volt, mivel megérkezett a nő egyik barátja is, aki szintén fel volt fegyverkezve és a három fekete férfit vette célba. Rövid tárgyalás után eldördült az első lövés, amit T.Wilson unokaöcse adott le, aki a nőt vette célba, majd a nő barátja szintén tüzet nyitott és halálosan megsebesítette Pothiert, ezután a három férfi a nő barátjára nyitottak tüzet, akit szinté sikerült kiiktatniuk. Az egész egy szempillantás alatt történt, az autóban várakozó Pearson először fel sem fogta a történteket. Azonnal kipattant járművéből, majd a földre összerogyott barátjához sietett, akit egy fejlövés ért és azonnal életét vesztette. A kemény kinézetű, nagydarab, tetovált férfi ekkor mély ordításba és sírásba kezdett, azonban minél előbb el kellett hagyniuk a helyszínt. Pár kilométerrel odébb félre húzódtak, és hosszas hetek után ekkor mesélt el mindent részletesen Wilsonnak. A megtört férfi, aki csak egy új életre vágyott legjobb barátjával, ebben a pillanatban teljesen összetört. Miután elindultak hazafele, Pearson megállt az akkor bérelt apartmanjuknál ahol magához ragadta Pothier egyik pulóverét, és az autójában ülve egy levelet írt Wilsonnak, majd a lakására sietett, a levelet pedig a postaládájába dobta. Ezután Pearson a még megmaradt kábítószerét elfogyasztva, útnak indult és nem sokkal később egy oszlopnak csapódott Granger típusú terepjárójával, amelynek következtében azonnal életét vesztette. A két férfi temetésére, az elkövetkezendő napokban lesz sor, amit T.Wilson szervez nekik, hogy méltóságteljes búcsút vehessen barátaitól.  


    bujkalas6.png


    • Tetszik 1
    • Szomorú 2
  4. A tegnapi nap folyamán megérkezett Kiara Wilson, aki bátyja Torrian és unokaöccse Jay meghívására érkezett a városba, miután New Yorkban összespórolt magának egy kis pénzt.

    Torriant rengeteg nehézség és veszteség érte az utóbbi időben, talán húga és unokaöccse jelenléte majd segít neki túllendülni a nehéz időszakon.


     

    erkezes3.png

     

    erkezes7.png

    • Tetszik 2
  5.   @yungbluhd

    Idézet yungbluhd felhasználótól.

      

      Rejtett tartalom megjelenítése (spoiler)

    Jake és Yasin sikeresen elosztotta a csapat drogkészletét egy férfinak, aki a délutáni órákban a Rub Streeten találta meg őket. Állítása szerint a konditeremnél ajánlották a helyi srácokat. A brigád drogkészlete megfeneklett, Yasin reménykedik benne hogy Jake mihamarabb utánpótláshoz tud jutni.

    spacer.png

     

  6. Idézet Debi felhasználótól.

    Kedves @Jake!

    Köszönöm szépen az OctansV Vezetőségének nevében, hogy időt és energiát fektettél a karaktertörténeted megírásába.

    Alapvetően egy jó sztorit olvashattunk, nem ruháztad fel rendhagyóbbnál rendhagyóbb tulajdonságokkal karakteredet, inkább azt éreztem, hogy átlagosabb szerepet szeretnél játszani, a valóságtól nem elrugaszkodva. Stilisztikailag megfelelt, azonban a formázásra több időt is szánhatnál. Valahol balra zárt, valahol pedig középre. Ez zavaró. A címeket kiemelhetnéd, hogy figyelemfelkeltőbb legyen.
    A karakteredről nem tudunk meg sok mindent. Töltsd meg élettel a sztoridat. Szeretném, ha többet írnál arról, hogy milyen hatással volt a válás és mindkettő szülőjének "elvesztése" a személyiségének fejlődésében hosszabb távon azon felül, hogy lázadó vált belőle. Hogy tett szert kapcsolatokra a rendőrséggel?
    Írj kérlek arról is, hogy mi vezérelte őt és a barátait, hogy alapítsanak egy kisebb csoportosulást, és arról is, hogy neki ebben milyen szerepe volt/van, és ez hogy alakította az életét.

    Ha bármi kérdésed van, akkor nyugodtan írj privátban itt fórumon, vagy Discordon. (Debi#0007)

    @Debi

    Bővítve, illetve szerkesztve! 🤗

  7. 589994460_UJ-profkp.thumb.png.524be44565bdec60e9b302594b8b8729.png

    Információk

    Név: Jake Pearson

    Születési idő: 27.06.1997

    Születési hely: Portland, OR, USA

    Anyja neve: Sofia Heigermoser

    Apja neve: Wilhelm Pearson

     

     

     


    sesh.


    Gyermekkor - Családi háttér


     

    Jake egy német szülőktől származó, Amerikában született és felnőtt férfi. A szülei a 90-es években költöztek Portlandbe, egy új élet reményében. Az édesapja asztalos, az édesanyja pedig irodai asszisztensként dolgozott. A szülei keményen dolgoztak, hogy a lehető legjobb körülményeket tudják megteremteni újszülött fiuknak. A család viszonylag normál körülmények közt élt, amikor édesanyja elkövette a legnagyobb hibát és félrelépett, mivel a lelkiismerete nem hagyta nyugodni, ezért ezt felvállalta, és bár Jake édesapja akármennyire is szerette feleségét, ezt nem tudta feldolgozni, ezért mindenképp válni akart. Amikor hivatalosan is elváltak, az édesanyja lelépett egy másik férfival, Jake pedig az apjával maradt. Az apja sajnos egyedül nem tudta megteremteni a megfelelő életkörülményeket fiának, ezért a saját érdekében egy gyermekotthonba adta őt. Jaket eleinte nagyon megviselte a szülei válása, nehezen tudta feldolgozni az új körülményeket, mivel még kisgyerek volt, ezért nagyon nehezen viselte a szülei, főleg édesapja hiányát. Ez a későbbiekben is kihatott rá, és bár felnőtt korára próbálta teljes mértékben elfeledni ezt, valamilyen szinten mégis motiválta őt, a bizonyítási vágy.

     

     


    Gyermekotthon - Fiatalkor


     

    Miután Jake 6 éves korában egy gyermekotthonba került, valahogy fel kellett dolgoznia, hogy új életet kezd, ami nagyon nem volt egyszerű számára, mivel ebben a korban már fel tudta fogni azt, hogy most mi is helyzet. Édesanyját évek óta nem látta, édesapja pedig csak ritkán látogatta az otthonban. Mivel számára nagyon frusztráló volt ez a helyzet, ezért rengeteget sírt szülei után, az egész rokonsága Németországban tartózkodik és egyáltalán nem is ismeri őket, Jake egyébként egyáltalán nem beszéli a Német nyelvet. Szóval Jake iskolába kezdett járni, ahol kiváló tanuló volt, hihetetlenül okos srác, hatalmas potenciállal. Feltehetőleg a "túlélési kényszer" miatt - mivel az otthonban nem kapott meg mindent amire szüksége volt - már az iskolában azon morfondírozott, hogy miből tudna hasznot csinálni. Általános iskolás korában olyan dolgokkal szerzett magának egy kis extra pénzt, hogy megírta a társai házifeladatát, segített nekik a vizsgákon stb. Az általános iskolát szinte tökéletes eredményekkel végezte el, sok barátot is szerzett magának, szóval viszonylag minden jól alakult. 

     


    Kamaszkor - Nevelőintézet


     

    Jake 13 éves korában elkezdte a középiskolát Portlandben, az első éve viszonylag jól alakult, könnyen barátkozott meg új társaival, illetve az új környezetével. Ekkor barátai már belevitték kisebb rosszaságokba mint a dohányzás, alkoholfogyasztás stb. A legnagyobb probléma akkor kezdődött, amikor Jake realizálni kezdte, hogy a barátai nagyrészt “tökéletes” családban nőnek fel, ő pedig egy gyermekotthonban. Ezt annyira nehezen tudta feldolgozni, hogy egyre több hülyeséget csinált, a frusztrációtól egy idő után agresszívvá vált, a tanulásra sem tudott már igazán koncentrálni, az eredményei romlottak, verekedésekbe keveredett az iskolában és azon kívül is. A tanárai próbáltak hatással lenni rá, mondván hogy annyi potenciál van benne, nem szabadna veszni hagyni, de ez Jaket egy idő után már egyáltalán nem érdekelte. Egy tipikus lázadó lett belőle, aki nem tudta feldolgozni a családi problémákat és annak hátterét. A rendszeres balhék miatt a gyermekotthonból később egy nevelőintézetbe került, ahol már 16 éves korában megszerezte első tetoválást is, természetesen nem legális úton. Az intézetben nagyrészt afro-amerikai barátokra talált, akiknek a stílusát is teljesen átvette az idő haladtával, minden tekintetben. Viszonylag fiatalon – 17 évesen - már Marijuanat fogyasztott, más kábítószerekkel egyáltalán nem élt. Az iskolát a folyamatosan romló teljesítménye ellenére is el tudta végezni, bár azt a potenciált ami volt benne, sosem volt képes elérni. Mivel már gyermekkorában is próbált mindenből pénzt csinálni, ez az idő haladtával sem változott, viszont ekkor már komolyabb dolgokkal foglalkozott. 

     


    Felnőtté válás - Napjaink


     

    Kozoskep2.thumb.jpg.1e7e4343aa824abd8746dd512042a4b6.jpg

     

    Amikor Jake hivatalosan is felnőtté vált, az első dolga az volt, hogy az összespórolt pénzéből megcsinálja a jogosítványt, illetve egy lakást béreljen valahol. Mivel elhatározta, hogy egy életre el akarja felejteni a családját és az egész gyerekkorát, ezért Los Santosba költözött, ahol egy viszonylag olcsó lakást talált magának, a Vespucci Beach környékén. A főképp afro-amerikaiak által lakott környéken hamar megbarátkozott a helyiekkel, viszonylag hamar befogadták, ám kinézete miatt eleinte bizalmatlanok voltak vele szemben, ugyanis Jake testét ekkora már teljesen ellepték a tetoválások és kopasz is volt. Jake eleinte teherautósofőrként kereste meg magának a kenyérrevalót, a B4Logistic alkalmazottja volt. A fiatal srác, javarészt a környékbeli arcokkal lógott munka után, vagy otthon lazult, esetleg szeretett motorjával járta a várost, amire úgy vigyázott, mintha a gyereke lenne. A Marijuana fogyasztás ekkora már egy függőség lett számára, amiről nem hogy nem tudott, de nem is akart leszokni, teljesen jól érezte így magát. A későbbiekben már szintetikus drogokat is kipróbált, amikkel a mai napig él. Egy viszonylag átlagos életet élt a fiú, melózott, bulizott. Napjainkban egyébként Jake, előszeretettel látogatja kedvenc szórakozóhelyét a "Technologie-t", szinte már törzsvendégnek számít a helyen. A legnagyobb fordulat akkor jött az életében, amikor egyre közelebb került a helyi srácokhoz, egyre szorosabb barátságokat kötött velük. Egy bizonyos idő elteltével már nem csak fogyasztotta ezeket a kábítószereket, hanem terítette is őket, persze eleinte csak szűkebb körökben. Egy idő után annyira beindult neki és a haverjainak ez a biznisz, hogy úgy döntött, felmond a munkahelyén. Egy bizonyos idő elteltével a környéken már csak “White Devil” vagy “Devil”-ként ismerték, ezt a becenevet a közeli barátai adták neki, az arcán lévő tetoválások miatt. Csak a közeli barátai szólítják a rendes nevén, a legtöbben viszont nem így ismerik. Mivel Jake egy tetoválás fanatikus, drog függő és terjesztő srác, ezért akaratlanul is viszonylag könnyen felhívta magára a figyelmet. Egy idő után már teljes mértékben csak arra koncentrált, hogy a biznisz fusson, bármi áron. A srác sok emberrel üzletelt, rendőrségi kontaktjai is lettek egy helyi gyilkosságnak "köszönhetően", ahol sokat segített a nyomozásban az egyik helyi nyomozónak, akivel az idő haladtával nagyon szoros barátságot kötöttek, illetve aki több kollegájának is bemutatta Jaket, így ezeket a kontaktokat a mai napig fenntartja és néhány esetben segíti a munkájukat. Szóval mondhatni minden sínen van nála, már ha ezt nevezhetjük így. A jelenleg 24 éves Jake a Vespucci Beach környékén lévő Rub Streeten él, ahol a helyi utcai csoportosulás a “Rub st. Hustlers” egyik alapító tagjaként próbálja túlélni, a finoman sem szólva veszélytelen mindennapokat. Ez az utcai csoportosulás egyébként a helyi bűnszervezet a "Siwotiboys" felszámolásából megmaradt tagokból állt össze, akikkel Jake már a kezdetektől szoros kapcsolatban állt, mint egyedüli fehér arc. A szoros barátságoknak, illetve Jake megbízhatóságának köszönhetően, a helyi srácok viszonylag hamar meglátták a benne rejlő potenciált, ezért egy idő után üzletelni kezdtek vele, majd a "Siwotiboys" felszámolása után egyre többet lógtak együtt, amiből az idő haladtával egy saját biznisz is kialakult, így megalapították a "Rub street Hustlers" nevezetű utcai csoportosulást. Jake a környéken általában legjobb barátai -Yasin SearinTorrian Wilson, illetve Burgess Pothier- társaságában látható, viszont mivel Jake egyébként egy nagyon közvetlen ám elsőre barátságosnak nemigen kinéző srác, bár erre általában viszonylag hamar rácáfol, ezért könnyen ismerkedik a környékre érkező új arcokkal is.

     


    Jake tulajdonságai


    ✅ Közvetlen

    ✅ Pozitív felfogású

    ✅ Rafinált - jó üzleti érzékkel rendelkezik

    ✅ Nyitott gondolkodású

    ✅ Kreatív - nagyon jó a problémamegoldó képessége

    ✅ Lojális


    ❌ Bizalmatlan - nehezen bízik meg új emberekben

    ❌ Kábítószerfüggő

    ❌ Néha könnyen agresszívvá válik, amikor kábítószerek hatása alatt áll

    ❌ Nyereségvágy

    ❌  Érzelmileg instabil

    ❌ Könnyen keveredik balhéba

     

     

    • Tetszik 4
  8. Örök kedvencem a Sons of Anarchy melett, a főcímdalát előszeretettel hallgatom a mai napig, ha kocsikázok. Szerintem ez egy kötelező darab mindenkinek akit kicsit is érdekel a maffia meg az ilyen sztorik. Ez a sorozat mellé kapcsolnék még egy filmet, ami az örök kedvenc filmem, az pedig a Bronxi Mese (Bronx Tale), az is kötelező darab, hatalmas feelingje van mindkettőnek! 😎

×
×
  • Új létrehozása...