Tree Top Piru

ViperX05

 • Újonc
 • *
  • Hozzászólások: 2
 • Respect: -3
  • Profil megtekintése
-3
Tree Top Maffia  (röviden:TTM) néven híresült el az a street gang, mely az 1980-as években képes volt az akkori independent crew-okból összetákolt unió keretében felvenni a Blood kultúrát, ami a mai napig stabil területi határokkal rendelkezik nyugat Los Santos sötét utcáin. Ganton nem ismeretlen név a Westside-on, minden junkie és gangbanger számára egy jól ismert, vörös dzsungel.
Tree Top Piru, más néven Westside Trees. Legjobb elképzelni egy fát a föld alatt lévő gyökérzetétől egészen a feltörekvő virágzó lombkoronáig ami szerte szét ágazik. Hasonlóan kell elképzelni ezt a ganget is. Közös ősök mint egy gyökérzet a föld alatt, abból felfele törekvő törzs ezek a generációk amik váltakoztak napjainkig, lombkoronáig. A lombkorona a csúcs ami kinőtte magát és ágai szétterjedtek Gantonon belül.


Az 1971-es California krakkot követően a burgundy spanyol náthaként kezdte fertőzni a világot és ezt természetesen a dolgok szívében és sűrűjében álló Money-Town, Los Santos sem kerülhette ki. Bloods néven fut a bandák azon laza szövetsége, melynek gyökerei Ganton városában keresendők, Los Santos megye egyik árnyékosabb körzetében. Az akkori törvényhozó Crips már '71 végére stabil alapokkal rendelkezett Los Santos megtört, gang-ek szennyezte utcáin, generációkra megvetve a lábát. Szintén ebben az évben lépett laza szövetségre az Avalon Garden Crips és az Inglewood Crips más, kisebb-nagyobb Crips branch-el és ezen struktúra indított útjára egy viszonylag nagyobb vadászidényt, melyben több ártatlan, gang életből teljesen kimaradó civil is áldozatul esett a helyenként teljesen értelmetlen erőszaknak. A Crips pestis módjára terjedt, betörve a semleges, független (Non-Crips) bandák területeire, melyek struktúra és szövetségek hiányában védtelenek voltak. Ilyen frakció volt például az 1969-es alapítású Brims, melynek Los Santos nyugati oldalán tették le az alapköveit. 1971-re sikerült kinőnie magát L.S. egyik legerősebb független csoportjává.

A Crips pont a függetlenségük miatt támadta ezeket a street gang-eket, mivel backup hiányában jelentős erőkülönbség mutatkozott minden esetben a Crips javára, ami így könnyen ejtett prédát. Ebben az időben a Piru Street Boys egy meghatározó névnek számított Ganton berkein belül és 1972-re megváltotta tagságát a Crips növekvő légiójába. Kevesek által ismert tény, hogy tagsága alatt a gang a Piru Street Crips neve alatt csordogált és Crip bangerhez méltóan a bal oldalon flagelt.
1972 nyarán azonban a Piru Street Crips konfliktusba keveredett a többi Crip gang-el, kirobbantva egy történelmet átíró, vérest bandaháborút. A viszály egy Crip-ek által elkövetett, Sunset Boulevard-on történt gyilkosságra épült. Március 21-én, miután a Hollywood Palladium-ban lement egy koncert, körülbelül 20, több set-ből származó crippin rátámadt több ártatlan fiatalra, megfosztva őket a pénztárcájuktól, illetve drágább ruhadarabjaiktól. Robert Ballou Jr. a helyszínen belehalt a sérüléseibe, miután az ellenállását túlzott mértékű erőszakkal büntették. Robert nem volt tagja semmilyen bandának sem és a "hoodlum" életformától is messze állt, így neutrális személynek volt tekinthető. A neutrális személy nem tagja semmilyen bandának, így "civilnek" vagy "neutron-nak" titulálható. A Piru Street Boys már a szövetsége való csatlakozása előtt is ellenezte az ilyen személyek bántalmazását és az események lezajlását követően már a helyszínen offenzívát indított a jelentősen nagyobb számban jelen lévő Crips set-ek ellen. A számok ellenük dolgoztak, viszont hivatalossá tették, hogy teljesen kiválnak a Crip szövetség berkeiből. Átpártoltak helyette a Lueders Park Hustlersnevű csoporthoz, ami akkoriban háborúban állt a Crips-el. Végül a Hustler-ek belementek egy meeting megtartásába és le is ültek a Piru Street Boys-al. Ugyanerre a meetingre eljött több más, independent gang is, akik szintén háborúban álltak a Crips-el. Ezek között ott volt a Brims, valamint a Denver Lanes és a Bishops is.


A megbeszélés egy új szövetséget szült, ami a Crip erőszak elleni fellépést tűzte ki céljául és mindenki szabadon beléphetett, aki hajlandó volt az ügyért harcolni. Addig nem igazán számítottak a (bandanák) színei, de mivel a Crips ismert volt a kék szín használatáról, a Piruk, illetve az egyéb independent csoportok az ellentéte mellet döntöttek, vagyis a vörös szín mellett rakták le a voksukat. Ezzel pedig megalkották a Bloods néven elhíresült szövetséget. Maga a név egy környékbeli szlengből ered: "Young Blood", vagyis ahogy az idősebb személyek nevezték a fiatalabb bangereket. Fő színük bár a vörös lett, de számtalan set alkalmaz másodlagos, illetve harmadlagos színeket is. Az Athens Park Boys és a Pueblos is ezen alliance tagja lett, és nem sokkal utánnuk több olyan gang is csatlakozott, akik szenvedtek a Crip elnyomó, erőszakos támadásaitól. Tekintve, hogy a Crips mindig is a bal oldalon flagelt, a Bloods az ellentét kiélezéséhez a jobb oldalon kezdett el: "Your bloods should always be RIGHT by your side, and never LEFT behind".Bár a legtöbb blood gang általában a saját háza tájával van elfoglalva, kisebb méretű belső szövetségek mégis létrejöhetnek a szövetségben résztvevő tagok között is. Ezeket "banners" néven írjuk le. Egy "banner" tehát egy kisebb méretű szövetség már magán a Blood szövetségen belül és az egy banner-ben résztvevő set-ek általában egymást helyezik előtérbe a seregen belül. Ilyen banner például: Piru, Brim, Family Swan Nation, UBN, NHB, NYB, NJB és még sok más. Egy banner-en belül is tovább bomolhat a csapat és divíziókba ("divisions") rendeződhetnek, ami egy bizonyos csoportot definiál az adott banner berkein belül. Ilyen például a Neighborhood Piru division a Piru banner ernyője alatt, vagy a W/S NHB - E/S NHB - NJNHB hármasa az NHB banner-en belül. Ezen kívül minden különálló set-ben kialakulhatlan "blood line-ok", vagy csak röviden: "lines". Egy ilyen blood line meghatároz olyan tagokat, akik egy bizonyos "Big Homie" alatt működnek. Ilyen például a "Machete Line", a 135 Pirus berkeiben OG Machete(aka Jiwe) alatt, a "Gotti Boys" vonala a MOB-nak, OG Big Bob Gotti vezetésével, vagy a "Ragg Boys", YG P Ragg szárnyai alatt.

A Blood bandák kizárólag a területük (hood, turf, block, building, house, park, stb.) védelmében mennek háborúba és ismertek az erőszakosságukról, amikor egy opp életének kioltásáról van szó. Nem hagynak teret olyan üzleteknek, ami nem az ő ernyőjük alatt fut vagy nem fizet legalább napi $50 hood taxet egy megnevezett set membernek.
Minden Blood set arra törekszik, hogy a saját befolyását növelje, valamint általánosan ismertek arról, hogy az adott területük határát extrém "wall banging" alkalmazásával jelöljék ki, amikből a legtöbb harc is kiindul. Minden set-nek megvannak a saját kézjelei, illetve kézfogása, amivel köszöntik a memberek egymást. A legtöbb Blood tag, akik nem egy set/banner tagjai általában egy egyszerű "B" lock-olásával köszöntik egymást, ami a saját branch-ük felmutatásával záródik. Fontos, hogy mindkettő a jobb kézzel történik. Egymás köszöntésére használják továbbá a "SooWhoop" kiáltást, valamint csatakiáltásként a "Blatt-ot" (Blatt = B.lood L.ove A.ll T.he T.ime).

Mára rengeteg, eleinte independent crew vette fel a Blood ernyőt maga fölé az Egyesült Államok egész területén. Ezt a hatalmas növekedést az magyarázza, hogy a felvételhez mindössze annyi kell, hogy az adott crew céljának tekintse a szövetséghez való csatlakozást, tehát bármilyen gang lehet Blood, ha úgy dönt. Ezt a szabályt még az 1972-es meetingen vésték kőbe. Ez tehát kizárja a "fake set" létezésének lehetőségét és megmagyarázza, hogy hogyan nőhetett az alliance ilyen rohamos mértékben. A legtöbb set tartalmazza az adott city/town vagy utca nevét, ami alapján kijelölhetik pontosan a területüket. Jelölhet adott project-et, apartman komplexumot, hood-ot, parkot is, aktuálisan azt, amit irányítanak vagy származásuk helyének tekintenek.
Minden leendő harcosnak vért kell ontania ("Blood In") legalább 5 beavatott szemtanú kíséretében. Így bizonyíthatja, hogy hajlandó dolgozni az adott set-ért (ride for the set/hood). Minden feltörekvőnek kötelező helyt állnia egy "shoot the 5" szertartás alatt, amiben ölre mennek a set egyik képviselőjével egy 50 másodperces bunyóban, egy az egy ellen és szintén 5 szemtanú jelenlétében. Ezek után 5 tag támadja le őket szintén 50 másodperc erejéig, ami a felavatás második része. Ezt így egyben 50/50-nek nevezik. Mindkét lépcsőfok teljesítése után lesznek 100%-os memberek. A szemtanúk nem lehetnek "false flaggerek", mindenképpen certified katonák kellenek. Más bandákkal ellentétben itt az beavatás alatt álló bangernek vissza is kell ütnie, valamint kénytelen újra kezdeni a procedúrát, ha a verés alatt a földre esik. A verés is azonnal megáll, ha az illető padlót fog, onnantól tilos tovább ütni, amíg fel nem áll megint.
A Bloods elsődleges céljának tekinti az általa kormányzott hood/turf védelmét a különböző "bully gang-ektől" (mint pl. a Crips) és tiltott számukra az adott területen belül neutrális személyek betámadása bármilyen provokáció hiányában. Ennek megfelelően viszont semmilyen ellenséget nem tűrnek meg az adott turf-ön, sem pedig azt, hogy bárki kék flagekben mászkáljon a hood-on.Minden Bloods set működése egy laza struktúra (úgy is hívják: "stain") szerint működik. Az adott pozíciók a set-el töltött idő függvényében változnak, arányosan. Tehát hogy az adott személy mióta reprezentálja az adott hood-ot, vagy hogy mennyi mindent volt hajlandó tenni érte. Bár néhány set rendelkezik sajátos megnevezésekkel, a legtöbb klikk az alábbi hetet használja:


T.Y.G (Tiny Young Gangster): tagok, akik 18 év alattiak.
Y.G (Young Gangster): első 10 éves tagság alatt, az olyan tagoknak, akik legalább 18 évesek.
O.Y.G (Original Young Gangster): tagok, akik 10+ éve bangelik az adott set-et.
O.G (Original Gangster): tagok, akik 20+ éve bangelik az adott set-et.
O.O.G (Double OG): tagok, akik 30+ éve bangelik az adott set-et.
O.O.O.G (Tripple OG vagy szimplán "Tripple O"): tagok, akik 40+ éve bangelik az adott set-et.
G.F vagy G.M (God Father vagy God Mother: valaki az alábbi rangokból, valamint ezzel a jelzővel specifikálják egy adott line, division, set, vagy banner alapítóját/alapítóit.Az alacsonyabb tagok a felsőbb szinteken lévőket csak "Big Homie-nak" vagy "Big Dog-nak" nevezik, míg fentről lefelé a "Little Homie" vagy a "Pup" használatos. Általánosan jellemző a "blood", illetve "b-dog" megszólítás. Egy enemy általános megnevezése pedig vagy "dog food" vagy csak simán "food". Minden tagság örökre szól, tehát az adott, jump-in utáni member nem válthat set-et/gang-et. Továbbá minden hivatalos tagnak kötelező a bőrén viselnie az adott set/line/banner azonosítóját, valamint rendelkeznie kell egy adott "hood name-el" Minden Blood set-nek van egy kijelölt "hood day-e", ami általában évenként kerül megrendezésre, hogy megünnepeljenek egy újabb évig tartó, sikeres fennállást. Ezeken kívül minden Blood set tart meetingeket (más néven "pow wow"), legalább heti egyet, amibe megvitatják a banda különböző dolgait. Sok Blood set hajlamos az 5-ös szám használatára, ami még a Black P Stones gang-től eredeztethető, ők hozták be az 5 ágú csillaggal együtt a Blood kultúrába 1972-ben. Ebből ered a "5 popping", illetve a "We ride the 5" szleng, valamint az, hogy az "S" betűt 5-el helyettesítik.
Rico

 • Újonc
 • *
  • Hozzászólások: 43
 • Respect: +37
  • Profil megtekintése
+1
ez a kszavi leírása
Tell his family pick a coffin boy we do this often


ViperX05

 • Újonc
 • *
  • Hozzászólások: 2
 • Respect: -3
  • Profil megtekintése

almightysg

 • finesse
 • Vezető Moderátor
 • Hős tag
 • *
  • Hozzászólások: 544
 • i could fly home
 • Respect: +267
  • Profil megtekintése
0
yes, ez kszavi leírása.

I'll stop pretending, think I'm just gonna be myself instead


Szili

 • Kölyök tag
 • **
  • Hozzászólások: 68
 • Respect: +53
  • Profil megtekintése
0
ez bukó kisfiam xd
A vasúti sztrájkról meg annyit, hogy egy lehugyozott sóskifli!


Ricky

 • Újonc
 • *
  • Hozzászólások: 21
 • Respect: +9
  • Profil megtekintése
0
Aki nem tud magától megírni egy pályázatot az miért szeretne magának scriptelt frakciót? Ez tényleg érdekelne. Miért lenne jó neki, ha ezt elfogadnák?
//Ebben az életben nem véletlen semmi
Neked nem kell így járnod, ha nem tudsz így menni//


le Matus

 • Kölyök tag
 • **
  • Hozzászólások: 67
 • Ha szomorú vagy, az nem azt jelenti, hogy depis is
 • Respect: +17
  • Profil megtekintése
0
Szerintem ez egy hülye kérdés... Szeretne scriptelt frakciót, minél kevesebb munkával. Lehet, hogy nem ez lenne a jó megoldás, de ez most tényleg egy oltári nagy f*szság, amit kérdeztél. Meg.. szerintem azért te is örülnél annak, ha nem szeretnél több órákat belefektetni egy pályázatba, de szeretnél egy frakciót és egy lopott pályázattal kapnád meg. Továbbá mindenki tudja, hogy ezt a vezetőség elfogja utasítani.


Carloska

 • linda
 • Teljes tag
 • ***
  • Hozzászólások: 247
 • mészáros
 • Respect: +77
  • Profil megtekintése
0
Nem kell a hate, hibázhat mindenki. Leírta már két ember hogy ez kié is. Nem kell az utálkozás, majd a vezetőség dönt.
Ezzel, hogy hibázhat mindenki nem őt védem, csak mondom..
cigányok királya.
ha újpesti vagy hmu és tekerünk egy zigit.
LSBA
Tyndall Reid - HAWK-1
aphrodité♡


Ieatassforbreakfast

 • Az űrhajóm neve az, hogy Könnyűdrog
 • Törzstag
 • ****
  • Hozzászólások: 310
 • Respect: +159
  • Profil megtekintése
0
Olyan scriptben valóban jó lehet játszani ami nem az agyad, vagy legalább a saját kezed szüleménye.
Amúgy meg itt egyedi frakció pályázatokat kell bekuldeni és nem másfél éves leírást egy másik platform webes felületéről.
Btw plagizalni meg mindig nem lehet szval ott meg bukott ez.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Április 26. - 13:15:53 írta YungDaru »


almightysg

 • finesse
 • Vezető Moderátor
 • Hős tag
 • *
  • Hozzászólások: 544
 • i could fly home
 • Respect: +267
  • Profil megtekintése
0
Vezető Moderátor almightysg
 Több hozzászólást felesleges ide írni, zárom a bírálásig.
I'll stop pretending, think I'm just gonna be myself instead


morcsog

 • Szuperadmin
 • Törzstag
 • *
  • Hozzászólások: 285
 • Respect: +40
  • Profil megtekintése
0
Szuperadmin morcsog
 A pályázatod elutasítom.


 

SimplePortal © 2020 | Fájlfeltöltés