Én is hetente egyszer felnézek a fórumra kíváncsiságból. Szerettem a szervert, sajnálom, hogy ez történt vele.
hogy a legális frakcióknak miért volt ekkora előnyük egy illegálissal szemben mondom ezt egy annó szerb leaderként aki imádott játszani a szerveren csak meg elégelte ,hogy az akkor rendőr leader képtelen volt rpre és a frakciónk képtelen volt kifúrni egy ATM-et annyira előnyben részesült a PD ezt kijelentettem nem történt semmi
Rengeteget rpztem a szerveren és én is nagyon szeretnék újra játszani OCTANS-on itt nem a közösséggel volt a baj sem az adminokkal szimplán voltak olyan dolgok amiket nem tudtam feldolgozni mondjuk az példáúl ,hogy a legális frakcióknak miért volt ekkora előnyük egy illegálissal szemben mondom ezt egy annó szerb leaderként aki imádott játszani a szerveren csak meg elégelte ,hogy az akkor rendőr leader képtelen volt rpre és a frakciónk képtelen volt kifúrni egy ATM-et annyira előnyben részesült a PD ezt kijelentettem nem történt semmi és én meg kb (10 ismerősöm/barátom) ezért hagytuk abba a szervert mert ez nagyon felhergelt minket és kiölte az életkedvet belőlünk szeretném ha a szerver újra kinyitna és egy új esélyt adhatnék neki Üdv #Dragan
Idézetet írta: Rada Dragan - 2021. Január 23. - 05:54:21hogy a legális frakcióknak miért volt ekkora előnyük egy illegálissal szemben mondom ezt egy annó szerb leaderként aki imádott játszani a szerveren csak meg elégelte ,hogy az akkor rendőr leader képtelen volt rpre és a frakciónk képtelen volt kifúrni egy ATM-et annyira előnyben részesült a PD ezt kijelentettem nem történt semmi Nem igazán értem a szituációt. Már magát az állítást helytelennek találom, hogy a PD hatalmas előnyben lett volna bármelyik illegális frakcióval szemben, de ezt nyilván másképp látjuk. Ilyen vagy hasonló jellegű problémával pedig sem a PD-t sem a PD Leadert nem kereste meg senki.
Szóval mikor valami random gyerek volt a pd leader a pds kocsik 300al mentek ami már eleve hol lenne normális atm fúrásra 5 másodperc alatt kiértek és miközben fúrtam az atmet anim közben kidaráltak + miután kifúrtúk 10 percig láthatóak voltunk a pd számára a mappon kérdem én hol van ez itt balanceolva?
IdézetSzóval mikor valami random gyerek volt a pd leader a pds kocsik 300al mentek ami már eleve hol lenne normális atm fúrásra 5 másodperc alatt kiértek és miközben fúrtam az atmet anim közben kidaráltak + miután kifúrtúk 10 percig láthatóak voltunk a pd számára a mappon kérdem én hol van ez itt balanceolva?Eleve ott megbukik a dolog, hogy azért van egy illegál frakciód, hogy ATM-et fúrj, és azt nevezd komoly RP-nek. Nem tagadom, én is fúrtam mert fun volt, de attól függetlenül nem ezen kell kiakadni, hogy nem tudod megfúrni azt a szart.