Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Carloska

Oldalak: 1
1
Ellenőrzött karakterek / [VERIFIED] Eyes in the sky.
« Dátum: 2020. Május 04. - 16:03:59 »


Személyes információk:
Teljes név: Tyndall Reid
Születési hely, idő: Sacramento, CA, USA | 1990.03.19
Egységnév: HAWK
Nem: Férfi
Állampolgárságok: Amerikai
Állandó lakcím: Idlewood Apartment Complex, 3/A
Apja neve: Bubba Reid
Anyja neve: Jessica Lowe

Külső leírás:
180 centiméter magas, 78 kilós férfi, általában a helikopteren viselt ruházatában van, egy régi Mercedessel járkál.

Személyes tulajdonságok:
Jó tulajdonságok közé sorolható a bátorsága, eltökéltsége, éles szeme, és gyors reakcióideje.
Rossz tulajdonsága az ADHD miatti hiperaktivitás, néha nagyon sokat beszél, már idegesítő is.

Születése és az általános iskolai évek
Tyndall 90 márciusában, pont tíz évvel az ezredforduló előtt született meg, pontosabban tizenkilencedikén. Egy középgazdag család sarjaként nevelkedett, testvérek nélkül nőtt fel, nem volt családjában hierarchia, aminek örült, mivel nem volt kivételezés. Kilencvenhat szeptember elsején meg is kezdte az általános iskolai tanulmányait a Sacramento városban található David Lubin általános iskolában. Az első négy évben, alsó tagozatosként kiválóan teljesített, apja sokat segített neki a tanulásban.
Elérkezett a felső tagozat, az ötödik osztály. Ekkor határozta el, hogy apja nyomdokaiba lép, és ő is rendőrtiszt lesz, de nem átlagos. A levegőben fog járőrözni, mivel nagy szenvedélye volt minden ami repül, de legfőképp a helikopterek szerelmesévé vált. Hetedik osztálytól kezdődően megingott a tanulmányi átlaga, de ezt szülei úgy orvosolták, hogy tanárt fogadtak fel mellé. Nyolcadik osztályt kitűnő eredményekkel zárta, ezért az iskola pénzjutalmat, valamint ösztöndíjat is ajánlott neki. A pénz álomautójára rakta félre, elszántan gyűjtött rá.

A gimnázium, majd az akadémia
A kilencedik osztályt ösztöndíjjal kezdte meg a Sacramento legerősebb gimnáziumában, ahol a talponmaradásban a korrepetáló tanár segédkezett, mivel ez volt a legerősebb iskola, itt volt a legtöbb és legnehezebb tanulni való. 2 év alatt beleszokott a sok és nehéz tananyagba, és eljutott arra a szintre, hogy a tanulás mellett sportolni is elkezdjen. Az iskola Baseball csapatát erősítette teljesen végzős koráig, bő két éven át.
Végzős évét maga mögött tudván a Fresno városi rendőrakadémiára nyert felvételt, az 1-11-es osztályba, ahol megismerte barátjait, Darrell Davenport-ot és Michael Byrne-t, de róluk később.
A 4 év alatt nagyon sok mindent tanult, köztük a helikopterek csínját-bínját is megtanulta, két spanjával párhuzamosan az akadémiával pilóta oktatásra járt el, mivel nagy álma volt, hogy az Office of Air Operations alosztály tagja lehessen egyszer.
Spoiler for Tyndall Baseball csapata:

Tyndall a jobb alsó sarokban.

A CHP első évei
Az akadémiát sikeresen véghez vitte két haverjával, akik hozzánőttek az évek során, viszont Michael eltűnt a radarról, így Darrell és Tyndall kettesben maradt, partnerek lettek, nagyon sok időt töltöttek együtt az utakon, 2 év után pedig felvételt nyertek végre a CHP OAO alosztályába, ahol ők kapták a sólyom becenevet, pontosabban Tyndall volt a pilóta, azaz Sólyom-1, és Darrell pedig a segédje, ő rádiózott, asszisztált a TRU tiszteknek az ereszkedésben, és egyéb munkálatok, ő volt Sólyom-2.
3 év CHP légi szolgálat után a két srác áthelyezést kapott a San Andreas állambeli SASP állományába, pontosabban a Dillimore-i állomásra. Összepakolták a cuccukat, kocsiba pattantak, és a megtakarított pénzükkel együtt Los Santosba robogtak. Egy apartmankomplexumban vettek közösen egy lakást, Idlewood területén.

Élet a levegőben
Tyndall és társa, Darrell az állam jelenlegi legjobb párosa a levegőben, kiegészítik egymást. A két fiatalon látszik, hogy értik dolgukat, szeretik ezt csinálni, és ennek élnek.
Ragaszkodnak a Sólyom egységnévhez, de ha kell, átváltanak az EAGLE vagy a RAINDANCE egységre, bár nem teszik ezt boldogan.
A duó jelenleg az SASP kötelékében szolgálja a várost, az államot, az országot.
Spoiler for Egy kép Darrell-ről és Tyndall-ről.:Baráti trió.
Az akadémián a jól összeszokott trió sajnos felbomlott az akadémia végeztével, azonban 2020 májusában történt egy dolog, amire senki se számított hármuk közül.
Május negyedikén szárazföldre "vezényelték" a légi duót, így a határon túli területeket, valamint Los Santos legészakibb területeit rótták egész nap, és egy igazoltatás során ismételten összeállt a rendőr hármas.
Darrell Davenport @Balás
Michael Byrne @süTi

Tyndall szabadidejében.
Tyndall szabadidejében legfőképp társával van, de sokszor autókázik egyedül, valamint sokat jár horgászni, és sétarepülni is.
Nagyon szeret új ízeket kipróbálni, sokat jár étterembe, valamint hogy ne essen ki a gyakorlatból, sok időt tölt lőtereken, célzását, gyorsaságát csiszolja, ha tűzpárbajra kerülne sor.
Ezek mellett az elmúlt hónapokban elkezdett elsősegély oktatásra járni, hogy az alap tudását kiegészítse, és ha a helyzet megkívánja, tudjon segíteni.

Az autó.
Gyerekkorától fogva gyűjtöget álomautójára, egy egyszerű FCV-re, mivel apja szolgálati autója is ez volt, megfogta az autó, és így apja mindig vele lehet részben, apja a hőse.
A CHP-ban nem kapott elég fizetést, hogy tudjon egyet venni magának, de San Andreas államban úgy tűnik jobban megfizetik a pilótákat, tudott félrerakni annyit, hogy tudjon magának vásárolni egy bordó Fordot.
Spoiler for OOC:
Ahogy itt el is hangzik, egy FCV lenne a jutalom bordó színben.

2
Lezárt panaszkönyvek archívuma / Rade Mesar -> Igor Gurmanov [Brody]
« Dátum: 2020. Április 24. - 15:48:12 »
Panasztevő Neve:

< Rade Mesar >

Panaszolt játékos neve:

< Igor Gurmanov >

Panasztétel oka:

< Szóval odajött hozzánk, hogy kell-e fegyver. Elutasítottuk, majd jött oda okoskodni, megütötte Balás-t egy nagyon gyenge rp-vel. Felkérdeztem őt hogy mi is volt az. Valahonnan szült egy rádiót, semmi rpvel beleszólt a szemünk láttára és mondta a Gurmanov maffia másik tagjának, hogy jöjjön délire és daráljanak ki minket. A legfőbb baj azzal volt, hogy ő a mai nap már másodjára vette elő a semmiből a baltát, és kaszabolta az embereket. Nekem jött ma, 0 rp-vel elkezdett társalogni hogy kell-e fegyver és társai. >

Dátum:

< 04.24 >

Megjegyzés/bizonyíték:

< https://imgur.com/a/dtw5sIi
Mellesleg azzal az indokkal állt elő, hogy ő bűnszervezet tagja, amit megint csak nem fog valaki IRL hangoztatni, és nem fog minden létező embert végigkérdezni a városban hogy kell-e fegyver töltény vagy egyéb. >


3
Elfogadott moderátori jelentkezések / Carlos megpróbálja.
« Dátum: 2020. Április 21. - 22:15:27 »
Idézetet írta: Rövid bemutatkozás
Sziasztok! A nevem Carlos. Egy pesti tinédzser srác vagyok, és körülbelül 5 éve jelen a magyar RP közösségben.
Újpesten élek, ide is járok iskolába, jelenleg elektronika és villamosipar szakon tanulok.
Szabadidőmben edzek, valamint videójátékozok. Konditerem hiányában itthon vagyok kénytelen edzeni.
Értek a képszerkesztéshez, valamint a bbcodeoláshoz, szeretem is ezeket csinálni. Fine MTA-n Molnár-nál voltam már DYF tag, valamint leader is.

Idézetet írta: Pályafutásom mint játékos és moderátor.
SAMP-on kezdtem meg pályafutásomat, de nem sokkal később áttértem MTA-ra, pontosabban Fine-ra, amibe 2000 órát beleöltem. Megjártam minden frakciót, és jó párat vezettem is. RP tudásomat nagy részben @Molnar -nak és @darren. nek köszönhetek. Játszottam még LV-n, fly mta-n is, viszont ott annyira nem sokat. Megfordultam már lsrp hu sampon, valamint los santos projecten is. Előbbin mint PD officer, utóbbin mint bandatag.
Itt jelenleg @tamas -al vezetünk egy NS frakciót, LS Boxing Academy néven fut.
Moderátor eddig még csak fórumon voltam, de rengeteg időt töltöttem TS3/Fórum moderátorok "közelében", szóval tudom mi hogy megy.

Idézetet írta: Aktivitásom
A kialakult helyzetből adódóan sulis napokon olyan déltől késő estig - hajnalig is aktív tudok lenni, hétvégén pedig egész nap, feltéve ha nem vidéken vagyok. Amennyiben itthon vagyok, az aktivitásomból elvesz 30-40 percet az itthoni edzés nap közben. Nyári szünetben szintén egész nap, kivéve ha edzeni vagyok, vagy ha nyaraláson vagyok. De ilyen esetekben jelezném előre.


4
Kérelmek archívum / Balkanski Mafija frakció fejlesztés.
« Dátum: 2020. Április 09. - 00:18:01 »
Sziasztok!
Balkanski Mafija frakciónak kellene HQ váltás, amiről képet ITT, a letöltő linket pedig ITT találjátok.
A mostani subarukat, és merciket kellene lecserélni.
Az 5 darab subaru legacyt kéne tradelni egy subaru imprezára, valamint a 2 C63-as mercit kéne 2, vagy 3 Audi A8-ra (D4) kicserélni.

5
Archívum / Los Santos Boxing Academy
« Dátum: 2020. Április 06. - 22:27:08 »
Los Santos Boxing Academy

A Los Santos Boxing Academy (LSBA) egy a 2010-es évek végén, 2019 elején alakult boxakadémia, melynek székhelye a Gantoni edzőterem. Két vezetője Allan Scali, valamint Rade Mesar. A két fiatal külön nemzetiségű. Allan olasz, míg Rade szerb.
Az edzőterem az elmúlt héten lendült fel, amikor felkarolta az állami bajnok ökölvívó.
A két mufti felnőttkategóriában versenyzik. Az olasz középsúlyban, a szerb pedig nehézsúlyban van jelen a szorítóban.
Mivel most off szezon van, ezért edzések folynak, minden korosztály számára, megbeszélt időpontban.


Információk:

Allan Scali:
Name: Allan Scali
Date/Place of birth: 16th of March, 2000, Miami, Florida, USA. (20 éves)
Informations: Olasz felmenővel rendelkező, Amerikába született, harmadik generációs félvér, fiatal feltörekvő boxoló. Ütőereje nagy, magas (187cm), 78 kilós. Nem volt még nagyobb tétmeccse.


Rade Mesar:
Name: Rade Mesar
Date/Place of birth: 19th of March, 1997, Belograd, Serbia, EU. (23 éves)
Informations: Szerb felmenőkkel rendelkező, szintén emigrált ökölvívó. Ütőereje vetekszik Allan-éval, edzőtársak. 180 centiméteres, 92 kilós. Nehézsúlyban versenyzett egész életében. Jelenlegi állami bajnok.
Egy kép a duóról a mai esti edzést követően.

6
Ellenőrzött karakterek archívuma / [Jutalom] [VERIFIED]Rade Mesar
« Dátum: 2020. Április 06. - 15:01:32 »Személyes információk:
Teljes név: Rade Mesar
Születési hely, idő: Belgrád, Szerbia, EU | 1997.03.19
Becenév: Boxoló
Nem: Férfi
Állampolgárságok: Szerb valamint amerikai
Állandó lakcím: Idlewood Apartment Complex, 3/A
Apje neve: Branislav Mesar
Anyja neve: Ludmila Zebić

Külső leírás:
187 centiméter magas, 92 és 96 kiló közt mozgó nehézsúlyú nagydarab fickó.
Izmos, viszont ez nem látszik rajta, mivel rengetegszer hord "lógós", sportos ruházatot.
Feje kopasz, arca mogorva, szemöldökei vastagak, enyhe szakállal rendelkezik.

Személyes tulajdonságok:
Jó tulajdonságok közé tudnám sorolni a segítőkészséget, a barátságos fellépését az emberekkel, valamint a bátorságát.
Rosszak közé pedig a hirtelen haragát, amiből következően általában ütésváltás szokott kezdődni, mivel előbb üt mint gondolkodik. Rossz tulajdonsága még a dolgok iránt érdeklődésének gyors elvesztése. Vagy azonnal akar valamit csinálni, vagy hagyja inkább.

Élete szerbiában, felcseperedése
97 márciusában látta meg a napvilágot Szerbia fővárosában egy gazdag család sarjaként. Apja boxoló, anyja pedig háztartásbeli volt. Apja taníttatta őt, mivel ökölvívónak szánta őt is. 5 évesen kezdte el Rade a sportot űzni, és már hamar nagy sikereket ért el, 4 éven keresztül ő volt az országos bajnok a gyerekek közt, majd jött a serdülőkor. Tudni kell, hogy apja karrierjének egy másik család, pontosabban a Divac család feje vetett véget, a bíró nem állította le a mérkőzést, és apja lebénult. Szerencsére fel tudott hosszú évek munkájával épülni a sérülésből. Rade gyűlöletben nevelkedett, az vezérelte őt, hogy a szorítóban találkozzon a tőle jóval nagyobb Ljubomir Divac-al, és eltegye láb alól. Családjának ez a legnagyobb kívánsága, és elvárása is az ifjútól.
2008. Október 23: Elérkezett a nagy nap, a két ifjú összecsap, 8 menetes harc, 3 kiütés szabály érvényes. A 4. menetig ment az ütésváltás kiegyenlítetten, majd az 5. menetben Rade feléről egy jobb horog a földre vitte az ellenfelet, aki nem tudott felállni 10 másodperc alatt.
A fiatal Rade büszke magára, szülei is rá. Teltel múltak az évek, majd elére a 15 éves kort. Újabb meccs, újra csak az ekkorra már jobban megtermett Divac fiú ellen, ekkor már az országos bajnokság döntőjében. A szabályok ismét csak az előzőek. A két sportoló teljesen a meccs végéig bírta, végül azonban Rade került ki győztesen.
A fiú tanult, valamint rengeteget edzett apja irányításában, élvezte amit csinál. Ő volt a domináns a teremben, mindenki közt.
18 évesen volt az utolsó mérkőzése riválisával, vagyis csak lett volna, mivel rejtélyes módon az akkor 18-at átlépő srácot lelőtték a belvárosban, 8 lövés érte, és belehalt. Hogy ki állhat mögötte, azt senki se tudja, de az biztos, hogy köze volt a Mesar családnak.

Na, de hogy is került Rade Amerikába?
Rade a történtek után a boxolásból, valamint apjától kapott és a gyűjtögetett pénzzel együtt jegyet vett Amerikába, 19 évesen emigrált a balkánról. Apjával tartotta a kapcsolatot az első hónapokban, aki intézett a városban, Los Santosban szállást, és egy Ford Mustang SVT-t pár ezer dollárért, lopottan persze. Az ifjú szerb egyedül vágott neki az általa álomnak hitt országnak. Eltelt az első év, felfedezte közben a helyi termeket, amiket örömmel látogatott, versenyzésbe is kezdett, és 22 éves korának vége felé érve, a 2019-es évben elnyerte a nehézsúlyú bajnoki címet San Andreas államban, így felkerült akkoriban még nem ismert barátja, Allan Scali mellé a bajnokok falára.
Megnyitott közben a Ganton Gym is, ahova az apjától kapott SVT-vel járt mindig, törzshelye volt, és még van is a mai napig..

Ismerkedés az Olasszal..
Az egyik edzésének elején épp megjelent az olasz középsúlyú bajnok, Allan Scali. Szóba elegyedtek egymással, majd edzettek együtt egyet. Kapcsolatuk itt kezdődik el. Az elkövetkező időkben összeforrt a két európai boxolónak a kapcsolata, sokmindent csináltak együtt, majd 2020 áprilisában közös kasszából felvásárolták a Gantoni edzőtermet, ahol elindították a Los Santos Boxing Academy-t, ahova legfőképp a helyi fekete srácok járnak le. Rade április 17.-én lement vidékre egy kisvárosi edzőterembe megnézni az ottani srácok tudását. Egy tőle 2 évvel fiatalabbal került szorítóba, ahonnan győztesen jött ki, viszont súlyos sérüléseket szenvedett. Eltört az orra, 3 bordája, szemöldöke felszakadt, valamint agyrázkódást is szenvedett. 3 napig tartották bent a Los Santosi kórházban, ahova mentővel szállították be.
Kiépítette kapcsolatát a város balkáni nagyágyúival, Rada Dragannal, valamint a törökökkel is jó kapcsolatot ápol.
Legjobb barátját, Mustafa-t is a törökök által ismerte meg, jelenleg vele él egy lakásban, Idlewood-on. Mindennap tartják a kapcsolatot.

Idézetet írta: OOC
A jutalom össz vissz egy Ford Mustang SVT lenne.

7
Segítségkérés archívum / Elfelejtett adatok.
« Dátum: 2020. Április 03. - 19:47:17 »
Sziasztok.
Felhasználó nevem a szerveren Carloska, viszont UCP-re nem tudok bejelentkezni, és ha új jelszót kérek, és a felhasználónevemet párosítom MINDEN létező e-mailemmel akkor vagy azt írja hogy az e-mail cím nem jó, vagy valamelyik mező hibás.
Légyszi help me.

8
Bemutatkozások archívuma / carlos
« Dátum: 2020. Április 01. - 03:33:49 »
Cső, carlos vagyok, pesti cigány.
Fineról lehetek ismerős esetleg, meg talán a spanom, balás is, aki szintén cigány.
Mesterségem a dizájnolás, az okoskodás. ha pesti vagy akkor hmu. puszi

Oldalak: 1
SimplePortal © 2021 | Fájlfeltöltés